8 maart is het Internationale Vrouwendag. Vrouwen over de hele wereld komen bij elkaar om hun vrouwzijn te vieren. Maar ook om te laten zien dat gelijke rechten en kansen tussen vrouwen en mannen nog niet vanzelfsprekend zijn. Den Haag komt op zondag 11 maart samen in het World Forum The Hague om te laten zien dat we met elkaar de wereld kunnen veranderen en verbeteren. Vrouw voor vrouw.

Tijdens deze dag verzorgt Mil Colores ism Stichting Rainbow een workshop over


Bespreekbaar maken /dialoog over Gelijkwaardigheid en Seksuele diversiteit 

In deze workshop zal een goede en stevige dialoog op gang gebracht worden door middel van een boeiende werkvorm genaamd: Deep Democracy – ook wel gesprek op voeten genoemd. Al lopend met elkaar zullen wij het thema verkennen, verhelderen en verwoorden. Je zult inzichten verkrijgen en verzamelen. Deze interactieve workshop is inzichtgevend, vernieuwend, bekrachtigend, verbindend met ruimte voor ieders mening.

De workshop wordt begeleid door Mahogany Ment en Coby Franken. Ervaren en gecertificeerde Deep Democracy facilitators. Mahogany en Coby begeleidden al eerder tijdens Roze Kwaku een gesprek op voeten over identiteit.

De workshop zal twee keer worden gehouden. Van 13.30 tot 14.15 uur en van 14.30 tot 15.15 uur.

Aanmelden mag maar hoeft niet. Ga naar de agenda

  

 

 

Geef een reactie