Mil Colores deed mee aan de EuroPride 2016

In 2016 bestaat de jaarlijkse Gay Pride 20 jaar en daarom wordt dit jaar extra uitgepakt. Van 23 juli t/m 7 augustus worden er in Amsterdam allerlei activiteiten georganiseerd onder de noemer Europride, om te beginnen met Roze Zaterdag op 23 juli.
Mil Colores organiseert ook een aantal extra en bijzondere activiteiten in deze periode.

Ga naar de foto’s

Dat waren onze activiteiten in het 3e Lustrumjaar 2015!

MOET LIEFDE EEN NAAM HEBBEN?

Dit is de titel van al onze lustrumactiviteiten. Niet iedereen die op onze bijeenkomsten komt wil of kan zich vereenzelvigen met een bepaalde lesbische of biseksuele identiteit. Ook vrouwen die zich hetero noemen of leven met een mannelijke partner zijn welkom en voelen zich thuis op onze feesten. Wij vragen ons af: Moet Liefde Een Naam Hebben? Onze activiteiten in dit Lustrumjaar zijn alle min of meer gelinkt aan dit thema.

Onze Lustrumactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt dankzij steun van Stichting Ondersteboven, Fonds 1818 en Het Bob Angelofonds

Ga hier naar de foto’s

Op 29 augustus waren onze eerste activiteiten.

Weekend 7 en 8 november – DEN HAAG

Het hele weekend activiteiten in het kader van ons lustrum. Zaterdag een hele bijzondere workshop en zondag een spetterend feest. Voor € 22,– heb je een passe-partout en toegang tot alle activiteiten.

Ga hier naar de foto’s

6 november Mil Colores Jaarlijks Feest

Locatie: Zeeheldentheater, Trompstraat 342 Den Haag
Aanvang 15.00 uur

Spetterend optreden van Sandra Kerstens
DJ Miss Sweety
Surinaamse catering

Lieve vriendinnen

Na een aantal supergeslaagde activiteiten tijdens de Europride (zie onze blog voor een impressie) feesten we dit jaar nog even goed door. Op 6 november 2016 is het jaarlijkse grote multiculturele vrouwenfeest in het Zeeheldentheater in Den Haag. Het optreden is ook dit jaar weer iets heel bijzonders met de veelzijdige Sandra Kerstens oa bekend van de grote vrouwenfeesten op Lesbos. Uiteraard gaan we heel veel dansen op een goede mix dansbare muziek waaronder flink wat Latin met DJ Miss Sweety. En is er verrukkelijk Surinaams eten verkrijgbaar bij onze bekende cateraarster Marjan. We verloten iets moois van vrouwenkunst en er is zoals altijd heel veel sfeer. Onze feesten zijn en blijven bijzonder en onnavolgbaar. Dat wil je niet missen.

Aanvang 15.00, deur open 14.30 uur.
Kosten:€ 15,– voorverkoop/ € 17,50 deurverkoop.

24 juli Talkshow op Roze Kwakoe

31 juli Workshop en feest in het Mirror Centre

Lees de blog voor een impressie van deze activiteiten

Zaterdag 7 november: Workshop “Durf vrouwelijk te zijn”

We verkennen het thema dit keer op een heel andere manier. Niet met praten, maar met bewegen en dansen.

De bekende Kaouthar Darmoni neemt ons mee op reis langs individuele oefeningen en ervaringen naar het vieren van het feest van de ontdekking en verbondenheid. Meer uitleg over de workshop

Tijd: van 14.00 tot 18.00 uur.
Kosten:€ 10,– vooraf aanmelden en betalen!

Zondag 8 november – MULTICULTUREEL VROUWENFEEST

8 november 2015 een spetterend multicultureel vrouwenfeest met Surinaamse zangeres Anne-Marie Hunsel, Sambaband Bumba, dichtkunst van Frida Winklaar, dansen met DJ Miss Sweety, lekker eten, verloting van vrouwenkunst en heel veel sfeer.

Aanvang 15.00, deur open 14.30 uur.
Kosten:€ 15,– voorverkoop/ € 17,50 deurverkoop.