Zorg goed voor jezelf en wees trots bent op wie je bent! Mil Colores (‘1000 kleuren’) is al twintig jaar een platform voor biculturele LBTI (lesbische, bi, trans en interseksuele) vrouwen met een migrantenachtergrond, maar staat ook wagenwijd open voor alle andere vrouwen die diversiteit respecteren. Leeftijd, religie, etnische en culturele achtergrond, seksualiteit: elke vrouw is uniek en heeft het recht trots te zijn op wie zij is!
In deze online workshop helpen de vrouwen van Mil Colores je om je bewust te worden van je eigen diversiteit. We maken hierbij gebruik van 19 zogeheten ‘diversiteitskaarten’, die zijn bedoeld om onze caleidoscopische, meervoudige identiteit te tonen en worden ingezet om verhalen op te halen en te delen, om de complexiteit en de mogelijkheden van wie we zijn voelbaar en zichtbaar te maken.

De workshop bestaat uit een korte kennismakingsronde waarna de diversiteitskaarten worden toegelicht en je de kaarten kiest die jou het meest aanspreken. Vervolgens gaan we in kleine groepen (break-out rooms) in gesprek over de keuzes en wat die voor jou betekenen. Na het plenair delen van de opgedane inzichten en inspiratie, verlaat je de Zoom (hopelijk) als een trotse vrouw!

Voertaal: Nederlands

Duur: 1,5 uur

Locatie: Online via ZoomTijd:

Zaterdag 2 augustus om 15.00 uur

Registratie: Vooraf aanmelden is noodzakelijk, inschrijven kan via zoom https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrfuChqjMjH9YqrM-s-7GlKdIxxQBtpTt6

Geef een reactie