We Are Family – editie Pride 2018 – 2 augustus

De organisaties Aswad Elhuria, Daughters of Ivory, Stichting Maruf en Mil Colores hebben de krachten gebundeld om dit speciale event mogelijk te maken. Deze avond wordt gehost door Alex Kain.

Het thema van de avond is ‘Intergenerationele gesprekken’ met dames uit Suriname, de Antillen, Nederlands-Indië en Marokko. De hedendaagse zichtbaarheid van biculturele LBT-vrouwen heeft er een aantal decennia over moeten doen om met alle vrijheid en openheid hierover te kunnen praten. Waar hebben deze dames mee te kampen gehad in hun vroegere leven om in anno 2018 met alle gemak binnen een inclusievere samenleving hun ervaringen te mogen delen?

Programma

  • 18.00 uur Inloop met hapje en drankje
  • 18.30 uur Gesprekken met o.a. Ligya Wachter (oprichtster Black Orchid en Mil Colores), Jill Pattiradjawane (één van de eerste generatie transdames uit Nederlands-Indië) en de dichteres Frida Domacassé Winklaar
  • 19.45 uur Spoken word artiest Naomi Felesita houdt een samenvatting van deze gesprekken op de binnenplaats van het Amsterdam Museum
  • 20.00 uur Einde programma

Alle biculturele lesbische, bi en trans vrouwen zijn van harte welkom. Het gehele programma vindt plaats in het Nederlands.

Het vindt plaats in het Amsterdam Museum, Kalverstraat 92, Amsterdam

In verband met de catering en de beschikbare plaatsen is aanmelden zeer gewenst. Er is beperkt plaats voor in totaal 35 deelnemers!

Je kunt je aanmelden, graag per mail via wafpride2018@gmail.com Wanneer je je wenst af te melden dan graag dit via hetzelfde email adres.

NB: Reacties buiten de eerste 35 personen worden beantwoord wanneer er vrije plaatsen ontstaan na afmeldingen

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam en het Amsterdam Museum.

Geen reactie's

Geef een reactie